luni, 28 octombrie 2013

Dedublarea astrală – desprinderea sufletului de trup (Sub RO)

    O experienţă de dedublare în afara trupului este în esenţă separarea temporară a conştiinţei de corpul fizic. Este o experienţă foarte naturală, pe care oamenii au experimentat-o timp de mii de ani în diferite culturi, din fiecare societate de pe cuprinsul planetei. Mulţi oameni experimentează fenomene de dedublare pentru că vor răspunsuri, vor să afle prin experienţa directă că vor continua să trăiască. Cu alte cuvinte, vor răspunsuri la marile întrebări existenţiale: Cine suntem noi cu adevărat? Unde mergem după moarte? De unde venim? şi Care este scopul vieţii?
   Trăirile din timpul dedublării pot să ofere aceste răspunsuri, iar răspunsul este copleşitor pentru că este trăit. Acesta este singurul mod în care aflăm cu adevărat răspunsuri. Dedublările în afara corpului ne oferă o modalitate de a trece dincolo de credinţe, de speculaţii şi teorie, şi să experimentăm totul în mod direct. În acest film documentar, scriitorul William Buhlman vorbeşte despre ce înseamnă dedublarea astrală şi despre cum se manifestă ea.

Sursa: Text - Descoperă. ro
           Film - Trilulilu

Vizionare film: După un click pe "Play" va fi afişat mesajul că filmul poate fi vizionat numai pe Trilulilu şi vă solicită încă un click pentru site-ul respectiv. Veţi fi întâmpinaţi cu o ditamai reclama video, pe care o puteţi înlătura cu un ultim click pe criciuliţa din colţul de sus-dreapta.

Dedublarea astrala -Desprinderea sufletului de trup (documentar subtitrat RO)Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu